Спортивний клуб «Свара»

Дата: 26.03.2019 18:06
Кількість переглядів: 828

Фото без описуДіяльність першого спортивного клубу на території Бердичівського району

З початку 2018 року на території Рейської сільської ради діє сучасний спортивний клуб «Свара», відкритий завдяки небайдужим жителям територіальної громади та меценатам, а саме керівникам СГ "Пролісок Агро Свара" Вадиму Січевому та Юрію Тарахтилюку, які спрямували власні кошти на реконструкцію і ремонт приміщення під спортивний клуб і взяли на себе зобов’язання щодо його подальшого утримання.

В приміщенні зроблено капітальний ремонт, створено належні умови для занять спортом: сучасна роздягальня, душеві кабінки, спортивна зала оснащена необхідним обладнанням для занять самбо та змішаного єдиноборства (ММА), джиу – джисту.

Якщо на сьогоднішній день самбо міжнародний і досить таки розповсюджений вид спортивного єдиноборства, то змішані єдиноборства (ММА) — молодий вид спорту, який з кожним роком набирає все більшої обертів на Україні, адже вміщує у себе практично весь арсенал ударної і борцівської техніки.

Одним з найпопулярніших бойових мистецтв в ММА є бразильське джиу-джитсу.

У спортивному клубі займаються дві групи по 15 чоловік у кожній. Дитяча група з боротьби і джиу-джисту і доросла з бойового самбо і ММА.

Юні і дорослі спортсмени із задоволенням відвідують клуб, де з ними займаються професійні тренери Андрій Кабаєв і Андрій Іщук.

За короткий проміжок часу учасники клубу досягли неабияких результатів. Спортсмени зайняли перше командне місце на обласних змаганнях у травні 2018 року.

Вихованці спортивного клубу Влад Кришевич став чемпіоном області та чемпіоном України по ММА, чемпіоном області по джиу-джисту; Ярослав Брич - чемпіоном м. Житомира і чемпіоном області по джиу-джисту, Олександр Кащук призером обласних чемпіонатів по джиу-джисту і греплингу, Михайло Струнговський – двохразовим призером обласних чемпіонатів по панкратиону, Роман Осовський – двохразовим призером обласних чемпіонатів по джиу-джисту.

Відкриття та функціонування спортклубу – подія важлива не лише для Рейської громади, а і для Бердичівського району в цілому, адже це перший спортивний клуб зареєстрований на його території, який функціонує за рахунок меценатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь