Новини

24 Липня, 2024 р., 22:02
На Дмитрівське кладовище прибув ще один небесний ангел - Захисник - РАКУТЬ ВАДИМ МИКОЛАЙОВИЧ, 1980 р.н., житель міста Бердичева, випускник 17-ої школи, Захисник-доброволець, який з перших днів загарбницького нападу на нас терориста-росії взяв до рук зброю, щоб обороняти.
24 Липня, 2024 р., 21:52
День шахів був заснований з ініціативи Міжнародної шахової федерації в 1966 році. Свято запроваджене для популяризації цього виду спорту. Батьківщиною шахів вважається Індія, а вік цієї гри досягає 1400 років.
23 Липня, 2024 р., 09:52
Добрі, енергійні, працьовиті та усміхнені ювіляри. Нелегке життя побачили, багато випробувань пройшли, але зуміли зберегти найголовніше - людяність та порядність.
22 Липня, 2024 р., 18:30
Сьогодні, 22 липня, працювали з командою створеною Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
22 Липня, 2024 р., 16:02
Ми можемо і повинні робити все, щоб ті, хто своїми життями закривають нас, відчули підтримку і нашу вдячність!
20 Липня, 2024 р., 12:40
Сам процес і посмакувати, запросили діток, які залюбки дивилися і слухали. Дітям було дуже цікаво.
17 Липня, 2024 р., 12:40
Сьогодні в Гришковецьку громаду завітали рятувальники ДСНС мобільного класу безпеки, які провели цікаву зустріч з наймолодшими представниками громади в рамках акції "Безпечні канікули". Діти мали змогу повторити правила безпечної поведінки під час літніх канікул: правила безпеки на воді, захист від сонця, про використання електроприладів, безпека у лісі та на природі, мінна безпека. Рятувальники розповіли як з допомогою дрона ведуть пошуки зниклих осіб. Провели вікторину на кращі знання правил безпеки. Найактивніші одержали можливість одягти оснащення поліцейського, спробували працювати з металошукачем, побачити в роботі дрона. Всі одержали пам'ятки про безпечну поведінку під час канікул .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь