У Житомирській обласній раді обговорили подальші дії у процесі децентралізації

Дата: 09.04.2019 10:54
Кількість переглядів: 671

Конференція на тему «Новий етап реформи децентралізації у Житомирській області» відбулася 4 квітня у Житомирській обласній раді.

Разом з обласним керівництвом, депутатами, керівниками об’єднаних територіальних громад, головами районних рад та райдержадміністрацій експерти здійснили обговорення подальших кроків в процесі децентралізації.

З повідомленням про ефективність реформи децентралізації на Житомирщині виступив голова обласної державної адміністрації Ігор Гундич.

Участь у конференції взяли представники Центрального офісу реформ при Мінрегіоні України - Юрій Ганущак та Іван Лукеря. Вони  представили плани наступного етапу реформи - укрупнення районів.

Станом на сьогодні в Житомирській області вже створено 56 ОТГ, 3 із яких чекають на призначення виборів. Також вже працюють Житомирська та Новоград-Волинська міські громади, які приєднали сусідні сільські ради.

Організатори конференції -  Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений Програмою "U-LEAD з Європою" та Мінрегіоном України, спільно з Житомирською облдержадміністрацією та обласною радою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь