День Гришковецької громади

Дата: 08.07.2019 09:58
Кількість переглядів: 649

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Кожна людина несе крізь роки у своєму серці

любов до маленької Батьківщини, до того  місця,

 де народилася і виросла, де пройшли найяскравіші роки її життя

 

 Талановиті, працьовиті, енергійні люди, які люблять свою громаду, звеличують її працею та творчістю зібралися дружньою родиною організувати вперше у складі Гришковецької об´єднаної територіальної громади, яка нараховує близько 10 тис. жителів, грандіозне свято – День Гришковецької громади. 

Липневого ранку на майдані біля селищної ради розпочалася підготовка до свята: встановлювалась сцена, розгортали свою роботу польова кухня та вулична торгівля, дитячі майданчики для розваг, облаштовувались фотозони тощо.

Ще перед відкриттям заходу у Гришковецькій гімназії пройшли  спортивні змагання з стрельби та настільного тенісу. Освітянські заклади громади сформували спортивні команди від кожного старостинського округу, щоб результативно провести змагання. Переможці отримали дипломи, а за призові перше і друге місце - футболки з тематичною символікою.

Офіційна частина свята розпочалася з вітального слова селищного голови Ірени Лісової, яка щиро привітала жителів громади зі святом, побажала здоров´я та процвітання громаді та кожному її жителю, а також подякувала  усім, хто долучився до організації свята.

На заході були присутні рідні та близькі загинувших учасників АТО на сході України. Хвилиною мовчання та піснею про матір вшанували пам'ять про  загиблих бійців.

Серед багатьох гостей - керівники з сусідніх територіальних громад  – Райгородоцький і Швайківський сільські голови Галина Кудлай  і Тарас Яригін, які  привітали жителів новоствореної громади і подарували ікону святителя Миколая Чудотворця.

На святковому концерті свою творчу майстерність показали представники закладів культури Гальчинського, Никонівського, Половецького, Скаківського, Осиківського, Рейського, Старосолотвинського старостинських округів, а крім того кожен округ презентував своє мистецтво вишуканими запашними стравами, виробами народного прикладного мистецтва, композиціями із квітів, овочів та фруктів тощо.

У програмі заходу конкурси для дітей та дорослих, танцювальний флешмоб, безпрограшна лотерея, і безліч розваг для наймолодших жителів громади.

Усі охочі мали можливість безкоштовно скуштувати рибну юшку, плов, пироги, пампушки, вареники.

За сприянням народного депутата України Олександра Ревеги на свято завітав гурт "ДІТИ ФРІСТАЙЛУ», який більше двох годин розважав учасників запальним співом.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь