Розпорядження селищного голови про обмежувальні заходи на території Гришковецької селищної ради з метою запобігання поширення коронавірусу COVID - 19

Дата: 18.03.2020 18:11
Кількість переглядів: 1097

Фото без опису

УКРАЇНА

 

гришковецька селищна рада

 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ    БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

селищного  голови

 

 

від   17.03.2020                              №  17

 

Про обмежувальні заходи на території

Гришковецької селищної ради

з метою запобігання поширення 

коронавірусу COVID - 19

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19», розпорядження голови Житомирської ОДА № 123 від 1303.2020 «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню випадків COVID 19», згідно рішення позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.03.2020 року,                  з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції

1. Керівникам структурних підрозділів апарату селищної ради, виконуючим обов’язки старост до поліпшення епідемічної ситуації:                - призупинити проведення службових нарад;                                                           - обмежити відрядження;                                                                                           - тимчасово призупинити на період з 17 березня 2020 року  по 03 квітня 2020 року проведення  виїзних та особистих прийомів громадян керівництвом громади;                                                                                  - тимчасово надавати послуги громадянам у режимі «віддаленого доступу», проводити консультування по телефонах;                                                - забезпечити проведення якісної роз’яснювальної роботи з населенням.

 

2.Рекомендувати жителям громади:                                                               - користуватися засобами мобільного та електронного зв’язку для надання адміністративних послуг працівниками  апарату селищної ради;                                                                                                                             - максимально обмежити пересування вулицями населених пунктів Гришковецької громади, виходити на вулицю винятково за найнагальніших потреб.

3. Відмінити проведення засідань сесій, виконавчих комітетів, постійних комісій тощо за виключенням засідань по питаннях, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції..

4. Призупинити роботу  закладів культури, розважальних закладів, закладів  громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

5. Релігійним конфесіям, які знаходяться на території громади та перевізникам, які здійснюють регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському сполученні, крім перевезення легковими автомобілями, забезпечити виконання Постанови КМУ №215 від 16.03.2020р. «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

6. Директору  КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району»  Мирончуку А.П. (за згодою) вжити заходів щодо забезпечення персоналу лікарні засобами індивідуального захисту  та підготувати заклади охорони здоров’я для госпіталізації хворих.

7. Начальнику фінансового відділу апарату селищної ради (Сироїд С.В.) надати пропозиції щодо виділення додаткового фінансування на  КНП «Центральна районна лікарня  Бердичівського району»та  КНП  «ЦПМСД» Бердичівської районної ради для закупівлі медичних виробів, засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих речовин, а також медичних препаратів для лікування хворих.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності при можливості перевести працівників на дистанційну форму роботи або забезпечити працівників засобами індивідуального захисту.

9. Начальнику відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності (Тарасовій О.В.)  тримати на  контролі питання забезпечення проведення  поточної дезінфекції спеціальними засобами адміністративних приміщень технічними працівниками.

10. Спеціалісту – юрисконсульту відділу організаційно-кадрової та правової роботи (Борисенко О.А.) інформувати виконавчий апарат селищної ради про зміни до законодавчих актів щодо питань карантинних обмежень, направлених на запобігання поширення  коронавірусної інфекції  та надавати пропозиції щодо висвітлення  інформації.

 

Селищний голова                                                Ірена ЛІСОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь