Онлайн консультація щодо розроблення стратегії розвитку територіальної громади

Дата: 27.04.2020 09:10
Кількість переглядів: 646

Фото без описуКоманда Гришковецької об'єднаної територіальної громади спільно із Serhii Yatsyk радником з регіонального розвитку ULEAD Житомирський регіональний офіс продовжує роботу над розробленням Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

Сьогодні відбулась онлайн консультація на якій обговорили підготовку соціально-економічного аналізу та опитування мешканців та підприємців громади.

Ці дані ляжуть в основу Стратегії та мають допомогти сформувати стратегічні цілі та завдання. Вже найближчим часом має відбутись друге засідання робочої групи онлайн режимі.

"Цю роботу не повинен зупиняти карантин, адже стратегія розвитку — це про зростання та перспективу, яка чекати не може. Ми продовжуємо працювати й шукати переваги та перспективи розвитку громади", - наголошує Василь Невмержицький, керівник ULEAD Житомирський регіональний офіс

У цьому році ULEAD з Європою / ULEAD with Europe допомагає розробляти стратегію розвитку для Вчорайшенська громада, Житомирська обл.,Ружинський район та Гришковецька об'єднана територіальна громада

За  матеріалами   Житомирського регіонального офісу ULEAD з Європою 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь