З Днем Європи

Дата: 16.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

В Україні на державному рівні відзначається День Європи з 2003 року кожної третьої суботи травня. Європейський стратегічний курс – це свідомий вибір українського народу на оновлення і розвиток після довгої тоталітарної історії. Першим кроком - стало підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, а уже 6 квітня 2017 року Європейський парламент більшістю голосів ухвалив історичне рішення про надання безвізового режиму для громадян України.
Співпраця з ЄС передбачає для України безоплатну та безповоротну основу залучення фінансових ресурсів до Державного бюджету України, за умови - проведення відповідних структурних реформ у різних сферах життєдіяльності держави, які спрямовані на те, щоб Україна змогла стати рівноправним партнером у бізнесі, політиці, праві та інших напрямах сучасного державного мислення.
Результат дотримання правил співпраці з ЄС в рамках програм реформування державного управління та підтримки регіонального розвитку в Україні – це залучення секторальної бюджетної підтримки. Доступнішими словами скажемо так - спів фінансування і підтримка впровадження програм міжнародної допомоги (як приклад- капіталізація Фонду енергоефективності) зміцнення державного управління, зміцнення економіки та зміцнення суспільства.
Україна - європейська держава, у якій поважають свободу, демократію, права людини, однозначно- визнають верховенство права. На цій землі ми будемо щасливими, якщо навчимося поважати один одного, співпрацювати, дружити з гідністю, відмовимось від загарбницького та егоїстичного ставлення до тих, хто поруч.
Будуймо щасливу планету, щасливу державу, щасливу громаду і сім'ю! З Днем Європи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь