Громадські слухання

Дата: 07.10.2020 14:19
Кількість переглядів: 380

7 жовтня в актовій залі Гришковецької селищної ради відбулися громадські слухання з обговорення проекту Стратегії розвитку Гришковецької селищної  об’єднаної територіальної громади на  2020-2027 роки.                                              

В обговоренні взяли участь члени робочої групи з розроблення Стратегії розвитку, працівники апарату селищної ради, депутати, члени виконкому, представники підприємств, установ, організацій та інші небайдужі жителі громади.

Проаналізовано проведену роботу над складанням проекту Стратегії, обговорено питання про потребу у прогнозованому та мотивованому розвитку громади.

Фото без опису

 Регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Сергій Яцик, який надавав методичну допомогу у розробленні проекту, презентував SWOT-аналіз і SWOT-матрицю, стратегічні, оперативні цілі, завдання, проекти, за допомогою яких буде реалізована Стратегія.

Після ознайомлення з проектом Стратегії, усі присутні мали можливість висловити свою думку та поставити запитання лектору слухань.

Учасники слухань схвалили Стратегію розвитку вцілому та прийняли рішення про продовження збору пропозицій до проекту Стратегії до кінця поточного місяця.

Після чого проект Стратегії буде внесено на розгляд сесії селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь