До уваги жителів Гришковецької громади!

Дата: 10.03.2021 10:22
Кількість переглядів: 541

Шановні жителі Гришковецької громади!

Знову продовжується зростання захворюваності на COVID-19 серед населення нашої громади. Різке зростання фіксується впродовж останніх двох тижнів.Зросла кількість звернень пацієнтів до сімейних лікарів. Лише за минулий тиждень виявлено нових випадків хвороби у 47 пацієнтів громади. На сьогодні хворіє 79 жителів.

Найбільше - 63 випадки зафіксовано в смт.Гришківці. По три випадки захворюваності у Никонівці, Старий Солотвин та Осиково. Також хворіють у селах Хмелище, Агатівка, Гальчин, Гвіздава, Скаківка.

Станом на 09.03.працюють 6 закладів загальної середньої освіти за змішаною формою навчання. Учні 1-4 класів відвідують уроки, 5-11 класи працюють дистанційно. В одному із закладів продовжено канікули з 09.03 по 12.03. Серед закладів дошкільної освіти у звичному режимі працює 4 заклади. Один - перебуває на карантині з 24.02 в зв'язку із виявленням хвороби на COVID-19 у працівника закладу. Ще один заклад із сьогоднішнього дня перебуватиме на карантині у зв'язку із спалахом коронавірусної інфекції серед працівників ЗДО.

Факти свідчать про те, що COVID-19 не відступає, тому закликаю без нагальної потреби не виходити з дому та не відвідувати місця із великим скупченням людей, користуватися засобами індивідуального захисту та антисептиками. Бережімо себе!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь