ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НА ПРИДБАННЯ СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ, ТВЕРДОГО ТА РІДКОГО ПІЧНОГО ПОБУТОВОГО ПАЛИВА У 2021 РОЦІ

Дата: 22.03.2021 14:57
Кількість переглядів: 432

Відділ соціального захисту населення Гришковецької селищної ради повідомляє, що для надання населенню житлових субсидій на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива у 2021 році застосовуються такі граничні показники вартості:

- твердого палива – 2947,24 гривні за одну тонну;

- скрапленого газу – 294,72 гривень за один балон.

Норми забезпечення населення:

твердим паливом - 2 тони на домогосподарство на рік;

скрапленим газом, виходячи з розрахунку:

- 2 балони на рік на 1-2 особи;

- 3 балони на 3-4 особи;

- 4 балони на 5 і більше осіб.

Житлова субсидія на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива призначається у грошовій готівковій формі один раз на календарний рік за зверненням громадян і розраховується виходячи з розміру доходу осіб, які входять до складу домогосподарства, за попередній календарний рік. Кошти на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива виплачуються одноразово разом з коштами на житлово-комунальні послуги за цей місяць, кошти на оплату житлово-комунальних послуг (електропостачання, водопостачання, вивіз твердих побутових відходів) виплачуються щомісячно до кінця року на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, в банківській установі чи через відділення поштового звязку.

Для подачі заяви на субсидію на придбання скрапленого газу та твердого пічного побутового палива необхідно звернутися до Відділ соціального захисту населення Гришковецької селищної ради за адресою: пл.Соборна 23., каб. 2. тел. 096-50-66-276

Нагадуємо, що прийом заяв відбувається через ПК «Соціальна громада», тому при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь