Пошук

Поліцейські затримали молодика за підозрою у хуліганстві та пораненні жителя Бердичева

Дата: 25.03.2021 11:49
Кількість переглядів: 472

До лікарні з ножовим пораненням, отриманим під час вуличного конфлікту, потрапив 25-річний містянин. Поліцейські встановили причетність до правопорушення 20-річного жителя району. Нині за вказаним фактом триває досудове розслідування.

 

До Бердичівського районного відділу поліції 21 березня надійшло повідомлення про госпіталізацію 25-річного місцевого жителя з різаними ранами шиї та попереку.

 

Поліцейські, які працювали у складі слідчо-оперативної групи, з’ясували, що чоловіка було доставлено з однієї з центральних вулиць райцентру. Попередньо, поблизу зупинки громадського транспорту компанія, в якій знаходився поранений, розпивали спритне. У цей час до них підійшли двоє незнайомців, з якими й виник конфлікт. Сутичка переросла у бійку, під час якої один із хлопців ножем завдав поранення своєму опоненту.

 

З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, у тому числі й ніж. Нині усе направлено на експертне дослідження. Слідчим відділенням Бердичівського районного відділу поліції було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

У ході проведених заходів оперативники кримінальної поліції опитали свідків та очевидців події, вивчили записи з камер відеонагляду. У результаті встановили, що поранення потерпілому завдав 20-річний житель смт Гришківців. Відомо, що хлопець був раніше засуджений за вчинення майнових злочинів, також нині триває розслідування його причетності до низки крадіжок з крамниць.

 

23 березня слідчі оголосили парубку підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Нині вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

 

Відповідно до чинного законодавства таке протиправне діяння карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

 

Бердичівський районний відділ поліції

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь