У Бердичеві на залізниці травмувався чоловік: поліцейські застерігають від переходу колій у невстановлених місцях

Дата: 31.03.2021 09:46
Кількість переглядів: 596

У Бердичеві на залізниці травмувався чоловік: поліцейські застерігають від переходу колій у невстановлених місцях

28 березня близько 23 години до поліції зателефонував черговий по станції «Бердичів» та повідомив, що на 26 кілометрі залізничної колії Шепетівка-Козятин потяг збив людину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що 46-річний водій електропотягу сполученням «Шепетівка-Козятин», рухаючись у напрямку ст. Козятин травмував чоловіка. Він знаходився поблизу залізничних колій, по яким рухався потяг. Потерпілого, 36-річного жителя райцентру, госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. 

Водночас правоохоронці закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону, упевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну дистанцію під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь