Дитинство – найважливіший період у житті людини.

Дата: 06.04.2021 10:09
Кількість переглядів: 2615

Дитинство – найважливіший період у житті людини. Найчастіше якість життя у дитячі роки визначає подальшу долю дитини. Як гірко і боляче спостерігати, коли в наш час XXI cтоліття, є діти, які  не відчувають радості дитинства через батьківську  безвідповідальність і байдужість. 

         Діти хочуть мати сім’ю, маму й тата, які будуть їх любити і розуміти, оберігати і підтримувати. Діти не обирають собі батьків. Діти  беруть  приклад зі своїх батьків, але не у всіх родинах батьки є прикладом для своїх дітей.

.       Основним  завданням Служби у справах дітей Гришковецької селищної ради  є турбота про  дітей громади, допомага у  вирішенні проблемних питань сімей, в яких діти не відчувають себе комфортно і затишно, інформування батьків про їх обов'язки перед дітьми та відповідальність, про належний рівень виховання дітей.

 Службою у справах дітей Гришковецької селищної ради здійснюються виїзди в родини, які перебувають в складних життєвих обставинах, вивчаються їх умови проживання, батькам надаються рекомендації спеціалістів та адресна допомога.

Так, діючи в інтресах дітей, Службою вилучено у горе-матері двох неповнолітніх дітей, яких тимчасово влаштовано в сім'ю знайомих, де вони почуваються комфортно і затишно.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь