Пошук

До уваги водіїв та пішоходів! Дощова погода вимагає посиленої уваги на дорозі!

Дата: 14.04.2021 15:50
Кількість переглядів: 557

За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології 7 травня на території області хмарно, йтиме дощ, у першій половині дня – рясний, далі – помірний. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.

Шановні водії! Зважаючи на ускладнення погодних умов, заздалегідь плануйте свої поїздки, подбайте про справність транспортного засобу.

Керуючи автомобілем, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Користуйтеся пасками безпеки, дітей перевозьте, використовуючи спеціальні пристосування, що допоможуть убезпечити їх від травмування.

Пам’ятайте, що мокра та брудна дорога є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Тому, якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Пішоходам варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі бажано одягати світлий, яскравий одяг чи спеціальні жилети, використовувати світловідбивні елементи (флікери) у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь