Сьогоднішній день був насиченим та плідним!

Дата: 23.04.2021 15:26
Кількість переглядів: 844

        Сьогоднішній день був насиченим та плідним,  адже в один день відбулося  засідання позачергової сесії селищної ради, комісії  з питань захисту прав дитини,  виконавчого комітету, а також аукціон з продажу права оренди  земельної ділянки.

         На  позачерговій сесії  винесені та розглянуті  питання щодо затвердження протоколу аукціонної комісії та  внесення змін до  рішення селищної ради від 15.12.2020 року №21.

         На засіданні виконавчого комітету прозвітовано про підсумки виконання бюджету селищної ради за 1 квартал 2021 року, та  стан роботи із зверненням громадян за 1 квартал 2021 року. А також винесено ряд інших  питань   по яких  прийняті відповідні рішення.

      На черговому  засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Гришковецької селищної ради розглядались питання щодо затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини позбавленої батьківського піклування;  надання дозволу на дарування частки житлового будинку де проживають малолітні діти. Також розглянуто  заяву батька, який проживає окремо про участь у вихованні та спілкуванні з дитиною. Члени комісії, брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

      У земельному аукціоні з продажу права оренди  земельної ділянки кадастровий № 120885400:01:000:1686 площею 11,6263 га, з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, прийняли участь  чотири учасника. Стартова орендна плата ділянки - 21068 грн. в рік, що становить 12 % від нормативно-грошової оцінки (нормативно-грошова оцінка 175567, 95 грн).

Договір  оренди земельної ділянки  буде укладено терміном  на 10 років. За результатами аукціону орендна плата становитиме 105656,17 грн. в рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь