Інформаційне повідомлення (приватизація котельні в с. Гальчин)

Дата: 30.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 459

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкту малої приватизації - нежитлової будівлі (котельні) загальною площею 156,2 кв.м., що розташована за адресою Житомирська  область, Бердичівський район, с.Гальчин, вул. Ніни Сосніної, 1А, балансоутримувач – Гришковецька селищна рада.

Інформація про об’єкт приватизації:

Назва об’єкта: нежитлова будівля (котельня) загальною площею 156,2 кв.м., що розташована за адресою Житомирська область, Бердичівський район, с.Гальчин, вул. Ніни Сосніної, 1А. Балансоутримувач - Гришковецька селищна рада.

Відомості про об’єкт приватизації: нежитлова будівля (котельня) загальною площею 156,2 кв.м. Рік спорудження – 1995. Фундамент - бутобетон; стіни та перегородки - цегляні; покрівля – рулонна сумісна з перекриттям, перекриття – залізобетонне, між 1 та 2 поверхом – дерев’яне; підлога – бетон, глина; отвори – дерев’яні двері та ворота, віконні блоки демонтовані; оздоблення - відсутнє. Інженерне облаштування будівлі – відсутнє. Фотографічне зображення об’єкта: додається.

Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.

Аукціон в електронній формі буде проведено 01 червня 2021 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими ст. 15 ч. 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника аукціону.

1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта. Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами – 36915 (тридцять шість тисяч дев’ятсот п’ятнадцять) гривень 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску – 3691 (три тисячі шістсот девяносто одна) гривня 50 копійок.

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 18457 (вісімнадцять тисяч чотириста п’ятдесят сім) гривень 50 копійок.

Розмір гарантійного внеску – 1845 (одна тисяча вісімсот сорок п’ять) гривень 75 копійок.

 Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 18457 (вісімнадцять тисяч чотириста п’ятдесят сім) гривень 50 копійок.

Розмір гарантійного внеску – 1845 (одна тисяча вісімсот сорок п’ять) гривень 75 копійок.

Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 1200 грн. 00 коп., що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2021 року.

Крок аукціону для:

аукціону з умовами – мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 369 (триста шістдесят дев’ять) гривень 15 копійок;

аукціону із зниженням стартової ціни – мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об’єкта приватизації – 184 (сто вісімдесят чотири) гривні 57 копійок;

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) – 184 (сто вісімдесят чотири) гривні 57 копійок.

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить - 5 кроків.

 

Умови продажу:

1. Відшкодування переможцем аукціону Гришковецькій селищній раді Бердичівського району Житомирської області вартості послуги з проведення незалежної оцінки та рецензування, витрати на оформлення договору купівлі-продажу протягом 30 календарних днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

2.Додаткова інформація.

1. Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Найменування організатора аукціону: Гришковецька селищна рада Бердичівського району Житомирської області.

Адреса: 13337, смт. Гришківці, вул. Червоний промінь, 4, тел.. 6-33-33. Години роботи з 8.00 до 17.00 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.15 до 13.00.

Адреса електронної пошти: grushkivci@ukr.net Контактна особа: Борисенко Олена Анатоліївна.

 

Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2  .

 

  1. Технічні реквізити інформаційного повідомлення. Інформаційне повідомлення погоджене протоколом №1 від 16.04.2021 р. засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта малої приватизації та рішенням селищної ради від 204.2021 року № 150 «Про затвердження протоколу аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності – нежитлової будівлі (котельні) в с. Гальчин, вул. Ніни Сосніної, 1А».

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь