До уваги платників податків! У разі зміни назви міста або вулиці, де розміщений об’єкт оподаткування, подайте Повідомлення про об’єкти оподаткування ф.№ 20-ОПП

Дата: 23.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 530

Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що у разі зміни (перейменування) назви населеного пункту, вулиці, тощо, де розміщені об’єкти оподаткування,  платник податків має подати до податкового органу за основним місцем обліку Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП з оновленою інформацією про об’єкт оподаткування. У розд. 3 повідомлення за ф.№20-ОПП вказується нове місцезнаходження  об’єкта.

У разі внесення змін  до правовстановлюючих документів (свідоцтва про право власності, свідоцтва про право на спадщину, договору купівлі-продажу, договору міни, договору дарування, тощо) у зв’язку з перейменуванням вулиць, на яких знаходиться об’єкт нерухомого майна, та внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у зв’язку зі зміною назви чи перейменування вулиці, повідомлення за ф. № 20-ОПП  подається  протягом 10 робочих днів з дня внесення змін до Реєстру.
 

 

                                                           Бердичівська ДПІ  ГУ ДПС у Житомирській області             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь