Активні громадяни: "Тренажерний простір під відкритим небом"

Дата: 21.09.2021 21:31
Кількість переглядів: 411

       Фото без опису

 

 

У травні 2021 року Гришковецька громада прийняла участь у Програмі «Активні громадяни».

«Активні громадяни» – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка реалізується в Україні з 2014 р. за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом.

Програма здійснюється спільно з трьома досвідченими спів-заявниками (ОГС): ГО «Міцна громада», ГО «Молодіжна Платформа» та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», що розміщуються на сході, заході та на півдні України.

Британська Рада – це міжнародна організація Сполученого Королівства, що працює у більш ніж 100 країнах на шести континентах. Мета діяльності – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей.

Конкурс здійснюється за фінансової підтримки Європейської Комісії та Британської Ради.

Для участі у програмі відбираються проєкти, які фокусуються на покращенні життя громадян, розвитку співпраці з органами влади для вирішення проблемних питань та досягнення спільної мети.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Команда експертів 1 липня відібрала близько 20 найкращих заявок в Житомирській області. Проєкт «Тренажерний простір під відкритим небом» Гришковецької громади пройшов цей етап відбору.

Проєктні менеджери отримали цікавий тижневий навчальний курс. А приємним бонусом курсу стала можливість допрацювати власну заявку з досвідченим, комунікабельним та креативним ментором Інною Старчіковою.

Фото без опису

Далі розпочалася тижнева онлайн боротьба за «життя проєктів». Онлайн голосування проходило всім селищем. Завдяки роботі активних мешканців громади ми вирвалися та втрималися на першому місці в обласному пітчингу.

Фото без опису

Фото без опису

Наш проєкт отримав найбільшу підтримку під час онлайн-голосування (2471 голос), обійшов проєкти Малина, Коростеня та Житомира.

Онлайн захист проєктними менеджерами не був легким, потрібно було за 6 хвилин презентувати та довести, що саме наш задум цікавий та гідний уваги та реалізації.

Вісім проєктів з двадцяти отримали перемогу та вже розпочали реалізовувати мрії мешканців громад. Гришковецька громада зберегла лідерство та  увійшла у вісімку переможців.

На сьогоднішній день локація підготовлена, договір надання гранту підписаний, кошти отримані, тренажерний простір замовлений! Очікуємо виготовлення, встановлення та відкриття НАШОГО СПІЛЬНОГО ТРЕНАЖЕРНОГО ПРОСТОРУ!!!

Отже, впевнено крокуємо УПЕРЕД РАЗОМ!!!

Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь