День села Гальчин!

Дата: 27.09.2021 09:12
Кількість переглядів: 583

25 вересня Гальчину виповнилося 416 років. На центральній площі біля Будинку культури зібралися сільські жителі та гості. Захід став справжнім святом для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись в це село, щоб залишитися в ньому назавжди. Свято розпочалось з урочистої програми. Ведучі від усього серця  вітали теплими словами односельчан. Цей чудовий день обєднав людей різного віку, від малого до великого. На знак гостинності та поваги староста Володимир Андрійчук вручив запашний каравай голові громади Ірені Лісовій.

З теплими словами привітань до місцевих жителів та гостей звернулася  голова Гришковецької громади Ірена Лісова, яка побажала усім присутнім   Божого благословення на довголіття, тепло,  любов, щастя, злагоду, родинне тепло та дитячий сміх у кожній оселі!

З уст  старости Гальчинського  старостинського округу  Володимира Андрійчука  звучали щирі побажання розквіту для села та   слова подяки всім присутнім та тим, хто долучився до підготовки та проведення свята!  

Депутат Житомирської обласної ради Людмили Кицак та помічник    народного депутата Богдана Кицака Олександра Ремінна   щиро привітали  усіх присутніх, а  найстаршим і найменшим жителям села вручили подарунки. Також на знак пошани вручили подарунок Надії Павлівні Панасюк матері загиблого на Сході воїна - Юрія Панасюка.

Згадали  хвилиною мовчання односельчан, які загинули захищаючи незалежність  України, Небесну сотню.

Для жителів та гостей свята виступили з виконанням авторських пісень аматорські колективи

  Для дітей влаштували запальні флешмоби з смачними подарунками. Також діти мали змогу  бавитись на батутах, ласувати   солодкою ватою.  

Родзинкою свята   було захоплююче вогняне шоу. Бажаючих  пригощали  смачною юшкою, варениками та смаколиками.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь