Бердичівська ДПІ: Випадки, в яких заповнюється графа «Назва платіжної системи (для платіжної організації платіжної системи/учасника платіжної системи)» розд. 3 реєстраційної заяви за формою №1-ПРРО

Дата: 04.10.2021 15:06
Кількість переглядів: 880

Бердичівська ДПІ нагадує, що   відповідно до п. 3 розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій складається заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО за ідентифікатором форми J/F 1316603.

Реєстраційна заява за формою № 1-ПРРО містить графу «Назва платіжної системи (для платіжної організації платіжної системи/учасника платіжної системи)», яка заповнюється лише у разі реєстрації програмно-технічного комплексу самообслуговування.

Зазначена графа заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО не заповнюється у разі реєстрації суб’єктом господарювання програмного реєстратора розрахункових операцій або в інших випадках.                                                            

                                                  Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь