Моє село-душі криниця!

Дата: 11.10.2021 10:27
Кількість переглядів: 717

 Моє село-душі криниця! 09.10.2021 року на центральній площі біля Будинку культури села Хмелище зібралися сільські жителі та гості, щоб відсвяткувати день села.   Цей чудовий день обєднав людей різного віку, від малого до великого, зібралися всі хто тут народився, виріс, хто колись приїхав і залишився назавжди. На знак гостинності та поваги голові громади Ірені Лісовій вручили  запашний каравай.

 З теплими словами привітань до місцевих жителів та гостей звернулася  голова Гришковецької громади Ірена Лісова, яка побажала усім присутнім   Господнього  благословення на довголіття, добро, любов, щастя, злагоду та родинне тепло!

З уст  старости Скаківського   старостинського округу  Бориса Шлапака   звучали щирі побажання розквіту для села та   слова подяки всім присутнім та тим, хто долучився до підготовки та проведення свята!  

Депутат Житомирської обласної ради Людмили Кицак   щиро привітала  усіх присутніх,  найстаршим і найменшим жителям села, багатодітним сімям вручили подарунки. Також на знак пошани вручили подарунок Людмилі Андріївні  Питель матері загиблого на Сході воїна -  Олександра Пителя.

Згадали  односельчан, які загинули під час Другої світової війни та воїнів, які віддали своє життя на Сході держави, захищаючи незалежність  та суверенітет України.

Відзначили грамотами підприємців, які працюють на територі старостинського округу.

З вітальними словами виступили депутати Гришковецької селищної ради  Олександр Ковальов та Олександр Шапран.

Для жителів та гостей свята виступили з виконанням авторських пісень аматорські колективи

  Дітей розважали веселі аніматори.

Родзинкою свята   було захоплююче вогняне шоу. Бажаючі   частувались смачною юшкою, варениками, дерунами  та смаколиками на різний смак.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь