Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: У більшості територіальних громад області в рамках програми Президента триває розбудова автошляхів, – Віталій Бунечко

Дата: 23.10.2021 13:52
Кількість переглядів: 563

У Житомирській області активно триває ремонт доріг та, як наслідок, удосконалення транспортної логістики. Майже у кожній територіальній громаді області в рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється розбудова автошляхів, які не ремонтували роками. Одним із них є ділянка Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району.

 

«Ця дорога була в жахливому стані, а вже останні місяці, допоки не розпочали робити ремонт, мешканцям прилеглих сіл дістатися із села на роботу до центру громади стало майже нездійсненним завданням. Тому місцеві жителі з нетерпінням чекали на цей ремонт», – розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

 

Наразі тут вистелили всі необхідні шари асфальтобетонного дорожнього покриття та влаштовано дорожню розмітку.

У ході відновленого ремонту дороги також буде встановлено бар’єрне огородження та проведено заходи із безпеки дорожнього руху зі встановленням дорожніх знаків.

 

«Усі роботи проводяться згідно з календарним графіком. На це з бюджету держави скеровано 19 мільйонів гривень», – додав голова ОДА.

 

Віталій Бунечко також наголосив, що у рамках президентської програми відновлення дорожньої інфраструктури триватиме й надалі, адже якісні дороги – це запорука успіху будь-якої громади й будь-якого села.

Нагадаємо, що за програмою «Велике будівництво» на Житомирщині триває ремонт автодороги державного значення.

Також у рамках президентської програми на залізниці запускають масштабне оновлення парку вантажних вагонів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь