Клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут» – стабільна ціна на газ

Дата: 15.11.2021 11:30
Кількість переглядів: 481

Фіксована ціна на газ на рівні 7,99 грн за кубометр діятиме до кінця опалювального періоду для всіх побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Компанія забезпечує енергоресурсом понад 361 тисячу клієнтів, для яких вартість газу до 1 травня 2022 року залишиться незмінною.

Відкриття ринку газу в Україні передбачає можливість змінити постачальника блакитного палива. При цьому більшість споживачів надають перевагу компаніям, які перевірені часом. З початку року ТОВ «Житомиргаз Збут», як надійного постачальника газу, для себе обрали понад 6 тисяч споживачів. Це як нові клієнти компанії, так і ті, які спробували сервісні послуги інших організації, проте повернулися на обслуговування до надійного та зручного постачальника.

Наприклад, навесні цього року жителі Коростишева та Коростишівського району опинилися у постачальника «останньої надії» і змушені були шукати для себе нового надійного надавача послуг. Адже попередній не виконав свої зобов’язання і люди потрапили під страховий механізм держави – ПОН. Лише з Коростишева та навколишніх сіл до ТОВ «Житомиргаз Збут» приєдналося 3,7 тисячі нових побутових споживачів.

«Дякуємо за довіру кожному клієнту. Працюємо на ринку природного газу вже 6 років, протягом яких безперебійно постачаємо енергоресурс нашим споживачам. У 2021 році 3,7 тисяч клієнтів з Коростишева та району обрали для себе постачальником ТОВ «Житомиргаз Збут», ще 3 тисячі повернулися на обслуговування до нас. Компанія готова забезпечувати газом усі домогосподарства, які цього потребують», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Постачальник постійно працює над вдосконаленням сервісних послуг.  Під час карантину все більше клієнтів надають перевагу електронним сервісам, проте фізичні точки контакту не менш важливі для оперативного вирішення газових питань.

«Компанія відкрила у Коростишеві відділення «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», аби кожен міг прийти та укласти договір, поспілкуватися з менеджером та отримати відповіді на свої питання. Усіх, хто ще обирає для себе надійного постачальника, запрошуємо на консультацію до нашого офісу за адресою: м. Коростишев, вул. Святотроїцька, 3. Крім того, на Житомирщині працює ще 18 відділень ТОВ «Житомиргаз Збут» та 17 Центрів обслуговування клієнтів», – наголошує Олена Благодарська.

Стати клієнтом ТОВ «Житомиргаз Збут» легко та просто:

  • онлайн – на сайті https://zt.gaszbut.com.ua/customer; за телефоном – (067)208 29 00;

  • офлайн – у відділеннях компанії (https://zt.gaszbut.com.ua/contacts).

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь