Міжнародний проєкт «Фермер до Фермера» (Farmer to Farmer)

Дата: 06.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 491

Житомирщина долучилася до міжнародного проєкту «Фермер до Фермера» (Farmer to Farmer) за підтримки міжнародної організації CRDF Global та агентства USAID в партнерстві з Агенція Регіонального розвитку Житомирської області.

Фото без опису

Проєкт цікавий для малих та середніх фермерських господарств (до 30 працівників) та сільськогосподарських кооперативів, які вирощують зернові, плодово-ягідну продукцію, займаються тваринницьким/рибним господарствами тощо.

Суть проєку полягає в тому, що американські фермери-волонтери протягом кількох днів/тижнів працюватимуть з місцевими фермерами на господарстві.

Український фермер отримає сучасний досвідом, нові управлінські враження, можливість успішного партнерства, ефективні практики ведення господарства, знання в сферах маркетингу та міжнародної торгівлі.

Термін реалізації планується в 2022 року.

Реєстраційна форма за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9wj2WtlZn6MAfM-EjPHT5IIxouzQRPjAZcS33HVupt6loFw/viewform

Після реєстрації очікуйте на дзвінок менеджера.  

Фермерські господарства не нестимуть жодних фінансових зобов’язань, пов’язаних із прийомом іноземного волонтера. Знання англійської мови для фермерів  не обов’язкове!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь