Пошук

У 2021 році «Житомиргаз Збут» поставив клієнтам 9,6 млн кВт*год електроенергії

Дата: 27.01.2022 14:40
Кількість переглядів: 495

Уже більше року ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», постачає не лише газ, а й електроенергію для представників малого та середнього бізнесу, бюджетних організацій. У 2021 році компанія реалізувала 9,6 кВт*год електроенергії.

 

«Перші непобутові споживачі електроенергії у компанії були ще в грудні 2020 року. Вигідні пропозиції та зручні умови співпраці наразі для себе обрали майже 200 юридичних осіб. Серед них є приватні підприємства і бюджетні організації. Ми розуміємо, що бізнес-клієнти цінують свій час, тому створюємо комфортні умови для співпраці та пропонуємо пакет «Електроенергія+газ». Персональний менеджер допомагає вирішувати усі питання максимально оперативно: формує та надсилає рахунки, коригує обсяги, консультує», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Більшість клієнтів, які купують електроенергію у ТОВ «Житомиргаз Збут», – представники сфери обслуговування і торгівлі, каменеобробної та деревообробної галузі, легкої промисловості. Третина з клієнтського портфелю споживачів електричної енергії – бюджетні установи.

 

Корпоративні клієнти можуть обрати найбільш привабливі умови співпраці. Серед переваг – відсутність штрафів за небаланси, можливість сплачувати за послугу розподілу електроенергії через постачальника. Також кожен клієнт самостійно обирає найбільш зручний графік розрахунку:

 

  • передплата,
  • подекадна оплата,
  • за фактом споживання.

 

Про всі деталі пропозиції «Електроенергія+газ» дізнавайтеся в менеджера за телефоном: (063) 223 92 42. Детальніше про умови придбання електроенергії читайте на сайті ТОВ «Житомиргаз Збут»: https://ztgaszbut.com.ua/business


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь