Пошук

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 16.02.2022 14:53
Кількість переглядів: 257

 

УВАГА КОНКУРС!

Відділ соціального захисту населення Гришковецької селищної ради оголошує конкурс на визначення аптечних та стоматологічних установ для медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Протягом місяця з дня публікації оголошення – до 18 березня 2022 року до Відділ соціального захисту населення Гришковецької селищної ради Бердичівського району  Житомирської області учасникам конкурсу необхідно надати наступні документи:

  • заяву, що подається на бланку суб’єкта господарювання;
  • копію ліцензії на медичну практику або на роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно.

Звертаємо увагу, що право на відпуск ліків за безплатними рецептами лікарів мають ті суб’єкти господарювання, які дотримуються вимог пп.. 1, 2 постанови Кабінету Міністрів України  від 17.10.08 р. № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення», які передбачають, що на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів), граничні постачальницько-збутові надбавки мають становити не вище ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торгівельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни.

Адреса Відділу соціального захисту населення Гришковецької селищної ради: м. Бердичів, пл. Соборна, 23, каб. 2. Довідки за телефоном: 096-50-66-276.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь