Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб громади!!!!

Дата: 31.03.2022 10:31
Кількість переглядів: 562

 '’ За процесуального керівництва Офісу генерального прокурора Головним слідчим управлінням Служби безпеки України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом організації представниками влади та збройних сих російської федерації широкомасштабного вторгнення на територію України та нанесення ракетнобомбових ударів.

Під час збору доказів у вказаному кримінальному провадженні за дорученням Генерального прокурора на всій території України проводяться допити потерпілих та свідків російської агресії. Такі ж слідчі дії проводяться з внутрішньо переміщеними особами, які перебувають у місті Бердичеві та Бердичівському районі. Робота з указаною категорією громадян проводиться з метою отримання цінних доказів - відповідних фото- та відеоматеріалів, а також показань очевидців і жертв воєнних та інших злочинів. Це потрібно для того, щоб кожен, хто пережив жахи війни, отримав шанс на правосуддя та компенсацію втрат, понесених унаслідок воєнної агресії. Показання жертв та очевидців злочинів будуть використані в національних процесах для притягнення до кримінальної відповідальності представників держави-агресора та стануть важливим доказом для міжнародних судів.

З огляду на викладене, прошу всіх внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають у місті Бердичеві та Бердичівському районі, а також місцевих жителів не бути байдужими та у випадку наявності інформації про злочини вчинені окупантом звертатися:

- до Бердичівської окружної прокуратури за адресою: м. Бердичів, вулиця Вінницька, 23;

- номер телефону: 067 887 03 60; - електронну адресу: vpo24022022@ukr.net.

Прокурори володіють відомостями про внутрішньо переміщених осіб, у зв’язку з чим прохання у разі надходження телефонних дзвінків відноситися до цього з розумінням та, у разі наявності відповідної інформації про злочини, узгоджувати місце та час проведення слідчих дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь