Пошук

Увага! Попередження

Дата: 17.06.2022 12:52
Кількість переглядів: 307

Шановні власники та користувачі земельних ділянок Гришковецької територіальної громади, звертаємо Вашу увагу на те, що мешканці приватного сектору, підприємства, установи, організації зобов'язані утримувати у належному стані територію навколо свого будинку та обєктів господарювання, систематично і своєчасно знищувати об’єкти рослинного карантину та інших шкідників, бур’яни на прилеглій та закріпленій території, а також на території прилеглі до їх ділянок.

Попереджаємо Вас про те, що в Україні встановлена адміністративна відповідальність за дії, спрямовані на порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, зокрема ст. 152  Кодексу України про адміністративні правопорушення, встановлює відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн, а на громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 850 до 1700 грн.

Окремої уваги заслуговує потреба боротьби з карантинними бур’янами: амброзія полинолиста, гірчак рожевий, повитиці. Невиконання заходів, передбачених ст.ст. 12, 28 Закону України «Про карантин рослин», тягне за собою накладення окремого штрафу від 51 до 255 грн.

Нагадуємо про дотримання правил та встановлених вимог законами України, щодо утримання територій,, що перебувають у вашій власності або користуванні та прилеглих до них територій,  поважати одне-одного, берегти природу та навколишнє середовище!

 

Україна починається з Вас та ваших дій!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь