РОЗВИТОК БІЗНЕСУ ДЛЯ ЖІНОК-АГРОПІДРИЄМНИЦЬ

Дата: 25.07.2022 14:12
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

 

РОЗВИТОК БІЗНЕСУ ДЛЯ ЖІНОК-АГРОПІДРИЄМНИЦЬ

«Агро-Бізнес-Школа» проводиться Жіночою Діловою Палатою України за підтримки Проєкту

технічної допомоги Європейського Фонду для Південно-Східної Європи в межах ініціативиEU4Business

29 липня у рамках проєкту стартуватиме

А Г Р О - Б І З Н Е С - Ш К О Л А

- вперше для жінок-представниць агросектору з Центральних та Північних областей України, а також тих, хто переїхав з інших регіонів

Провідні спікери України поділяться останніми розробками у різних актуальних напрямках: розвитку сільської місцевості, жіночому агропідприємництві, чому жінкам в агробізнесі потрібні додаткові компетенції, щодо забезпечення ефективного економічного зростання та фінансової грамотності жінок-підприємців у кризових ситуаціях, щодо диверсифікації діяльності, про ресурси і можливості. Поспілкуємося про навчальні програми та проблеми керівництва, інституціоналізацію приватних справ і діяльності, говоритимемо про особисте і професійне лідерство та розвиток жіночогобізнесу в сучасних умовах.

Особлива увага буде відведена ефективній самопрезентації та просуванню бренду офлайн та онлайн, почуємо про інструменти для ефективної самопрезентації, опрацюємо нові інструменти впливу на активні продажі, нові техніки продажу прийоми та тактики, поговоримо про мистецтво бренд-менеджменту, діагностику власних брендів компанії.

Програма Школи передбачає також короткий курс від провідних юристів, де Ви безкоштовно зможете отримати відповіді на усі свої запитання.

Особливістю проєкту є унікальна можливість (за умови проходження усіх трьох заходів) - безкоштовного розміщення інформації про Вас та Ваше підприємство у спеціальній двомовній брошурі, яка розійдеться іноземними представництвами та торговими місіями і стане глобальною промоцією та можливістю виходу на міжнародні ринки, поширюватиметься у системі Торгово-промислових палат України, що надасть поштовх просуванню бізнесів в межах країни.

По завершенню короткого навчання (3 заходи по 2 тренінги) Вас буде запрошено напідсумковий захід у Львові, де Ви зможете презентувати свою продукцію серед потенційних клієнтів та отримати книгу з усіма матеріалами заходів, що стане Вам практичною допомогою у Вашій діяльності.

Фото без опису

Контакти:

 Стрийський парк, 14, м. Львів, 79011

 natalya@cci.lviv.ua www.lcci.com.ua

тел./факс: +38 032 297 07 49

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь