Пошук

Встигніть зареєструватися на навчання з підприємництва, що відбудеться вже у вересні

Дата: 29.08.2022 16:21
Кількість переглядів: 221

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, продовжує безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: пошук бізнес-ідеї, маркетинговий план, кадрове забезпечення, організація та управління, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал для вашого бізнесу, написання бізнес-плану.

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал, або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”.

В ході тренінгу всі учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.

 

Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок:

07-09 вересня м. Житомир (дедлайн 31 серпня)

10-12 вересня м. Рівне (дедлайн 02 вересня)

13-15 вересня м. Луцьк (дедлайн 05 вересня)

16-18 вересня м. Львів (дедлайн 09 вересня)

19-21 вересня м. Вінниця (дедлайн 12 вересня)

22-24 вересня м. Бердичів (дедлайн 15 вересня)

23-25 вересня м. Київ (дедлайн 17 вересня)

Обирайте зручну для вас дату навчання, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи та сприяйте відновленню економіки України разом!

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь