Пошук

Привітання з Днем рятівника

Дата: 17.09.2022 00:09
Кількість переглядів: 427

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем рятівника в Україні.


 

Рятувальник - це не тільки професія, а один із найблагородніших покликів душі, адже лише сміливі та чисті серцем люди готові до такої рішучої самопожертви: першими прибути туди, де потрібна негайна допомога, де небезпечно — в зруйновані будівлі, спалахи і пожежі, знівечені авто, епіцентри стихій.

 

Ви несете службу на користь українському народу та першими відгукуєтесь на тривожні сигнали людей і заклики про допомогу.

 

Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.

 

Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями та викликами, пов'язаними з нашим неспокійним сьогоденням.

 

Вітаємо усіх рятувальників та працівників цивільного захисту з професійним святом!

 

Нехай у наш нелегкий час Вас завжди супроводжує успіх, Боже благословіння і захист та людська вдячність, здоров’я вашим родинам і Вам!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь