Привітання з Днем енергетика

Дата: 22.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 382

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкують День енергетика. Також це свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Особливого значення він набув в умовах повномасштабного вторгнення росії, через низку ракетних атак росіян на енергооб'єкти України, фахівцям доводиться не святкувати, а займатися ліквідацією наслідків обстрілів, аби повернути світло у кожну домівку.

Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України  «Про день енергетика» від 12 листопада 1993р. 

Цього року, через повномасштабне російське вторгнення та низку ракетних атак росіян на енергетичні об’єкти інфраструктури по-справжньому вдалось зрозуміти, наскільки важливою є робота фахівців енергетики, які після кожного ворожого обстрілу та намагання росіян занурити Україну у темряву, відновлюють енергопостачання у домівки українців. Важко переоцінити значення роботи енергетиків, чиєю невтомною працею створюється одне із найнеобхідніших потреб – світло та тепло, яке забезпечує комфорт у домах усіх без винятку громадян України.

З нагоди відзначення Дня енергетика заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Маркусевич привітав колектив Бердичівського РЕМ з професійним святом, вручив керівнику підприємства Володимиру Крилику подяку та нагородив працівників грамотами від Гришковецької селищної ради

Щиро дякуємо вам за те, що ви залишаєтеся вірними обраній професії, за ваш професіоналізм, стійкість та незламність та світло, яке ви несете в собі та даруєте людям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь