Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення) на території смт Гришківці!

Дата: 09.02.2023 14:05
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

 

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення) на території смт Гришківці (далі – Конкурс).

1. Найменування,  місцезнаходження  організатора  конкурсу: Виконавчий  комітет  Гришковецької селищної ради, 13337, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт Гришківці, вул. Червоний промінь, 4.

2. Підстава  для  проведення  конкурсу: Рішення Виконавчого комітету Гришковецької селищної ради від 19.01.2023 р. № 5 «Про проведення та організацію конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення) на території смт Гришківці»

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна  ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: Гришковецька селищна рада,                   15.03.2023 року о 09 год. 00 хв., Котенко Сергій Вікторович – секретар конкурсної комісії, тел. (04143) 6-32-81, e-mail: serhiikotenko@ukr.net.

4. Кваліфікаційні  вимоги  до  учасників  конкурсу: Реєстрація  учасників  конкурсу  в  Єдиному  державному  реєстрі  юридичних  та  фізичних  осіб-підприємців; наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових  відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селища згідно об’єктів конкурсу; можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів; вартість послуги з вивезення побутових відходів; наявність  працівників  відповідної  кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з вивезення побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів; відсутність заборгованості  по  сплаті  податків  і  зборів,  передбачених  законодавством  України.

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги. Територія смт Гришківці.

6. Характеристика об’єктів утворення побутових відходів: житлові будинки, підприємства, установи, організації селища.  

7. Способи, місце  та  кінцевий  термін  подання  конкурсних  пропозицій: особисто  або  поштою за адресою організатора конкурсу; кінцевий  строк: 15.03.2023 року до 10 год. 00 хв.

Додаткова інформація щодо конкурсної документації за електронною адресою: serhiikotenko@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь