ГРАНТ ДЛЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ АБО РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ

Дата: 10.02.2023 09:53
Кількість переглядів: 120

Фото без опису22 лютого Проєкт USAID «Економічна підтримка України» проведе онлайн-майстерню для представників бізнесу з пошуку грантів на розвиток бізнесу та заповненню грантових заявок на них.

Під час навчання ви отримаєте навички користування грантовим еКалендарем для пошуку бізнес-грантів та «Грантів у смартфоні», зможете визначити вимоги та умови отримання грантів для бізнесу від різних донорів, зрозумієте особливості заповнення заявки на грант. Також через практичний досвід дізнаєтесь, як правильно сформулювати бізнес-ідею та підготувати бізнес-план та кошторис відповідно до вимог конкретного донора. Майстерня покликана надати учасникам розуміння послідовності кроків та алгоритму дій із залучення та реалізації грантових коштів.

Ви можете прийти з підготовленою бізнес-ідеєю, щоб пропрацювати її на майстерні з досвідченими менторами та сформувати уже першу версію заявки на майбутній грант. У подальшому передбачається консультативна підтримка таких учасників менторами перед подачею заявки донору.

Зареєструватися на майстерню можна за посиланням https://forms.office.com/r/NHQXQk39A3. Реєстрація відкрита до 15 лютого. Кількість учасників обмежена.

Онлайн-майстерня відбудеться за сприяння Проєкту USAID "Економічна підтримка України" та Команди підтримки реформ Міністерства економіки України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь