Чергове засідання сесії селищної ради

Дата: 26.02.2023 20:10
Кількість переглядів: 142

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

24 лютого було проведено чергове засідання сесії селищної ради.

29 питань, які були винесені на розгляд депутатів, були детально опрацьовані на засіданнях комісій. Прийняли звернення депутатів Гришковецької селищної ради щодо виключення російських та білоруських спортсменів з усіх видів спортивних змагань світу за їх байдужість, а часто і ворожість, за їх підтримку цієї агресії і війни. 

Рішення на сесії приймались одноголосно.  Дякуємо за злагодженість і продуктивну роботу кожному: і депутатам , і доповідачам.

На сесії було вручено посмертно високі нагороди нашим Захисникам, які віддали своє життя, героїчно і мужньо захищаючи Україну.

Сесію розпочали з вдячності і вшанування усіх героїв, які загинули за рік великого супротиву.

Матері полковника Мельника Юрія Олексійовича та дружині Павлюка Віктора Станіславовича керівництвом Бердичівського РТЦК та СП Нагорнюком Віктором Анатолійовичем та Бігуном Володимиром Петровичем вручено Державні нагороди: Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та Медаль "За військову службу Україні", які прийшли у рідні домівки полеглих, як свідчення мужності воїнів і величезної вдячності за їх подвиг.

Було багато сліз, бо плакали рідні, переглядаючи відео про життя героїв, які навчались, жили, дорослішали тут, у нас, де їх знають сусіди, учителі. Названо поіменно усіх воїнів нашої громади, які загинули цього важкого воєнного року.  А після завершення вручення нагород усі вирушили до пам'ятника загиблим у війні з російською федерацією було покладено квіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь