Отримати спеціальну бюджетну дотацію у 2023 році можна лише зареєстрованим в Державному аграрному реєстрі

Дата: 29.05.2023 09:06
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Отримати спеціальну бюджетну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності та бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення, інших видів державної підтримки у 2023 році можна лише зареєстрованим в Державному аграрному реєстрі (далі - ДАРУ).

Нагадуємо, що реєстрація в Державному аграрному реєстрі доступна для всіх аграріїв. Виробник сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності має право на отримання підтримки через ДАР.

Більше того, лише зареєстровані в ДАР виробники аграрного сектору зможуть у режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн.

Реєстрація та подання заявок па участь у програмах підтримки в ДАР є безкоштовними. Фізична особа, ФОП або юридична особа будь-якої форми власності для реєстрації в ДАР повинна мати кваліфікований електронний підпис або ВаnkID). Одразу після заповнення реєстраційної форми та надання згоди на обробку персональних даних в аграрному реєстрі створюється персональний електронний кабінет агровиробника, до якого автоматично підвантажуються дані з інших державних реєстрів про його господарську діяльність, земельний банк, поголів'я тварин тощо.

Більше інформації за посиланням: https://www.dar.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь