Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» виділить $2 млн на підтримку участі бізнесу в міжнародних торговельних заходах

Дата: 29.06.2023 09:46
Кількість переглядів: 80

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму, спрямовану на підтримку участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах. У межах програми передбачається надати близько 30 грантів обсягом від 35 000 до 90 000 доларів США

 

Мета проєкту

Участь українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» сприятиме відновленню та розвитку експортних продажів, допоможе залучити інвестиції, розширити доступ до іноземних ринків, а також відкрити нові бізнес-можливості.

 

Для кого?

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги. Проте Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору, а також заохочує брати участь організації, які не мають досвіду співпраці з міжнародними донорами.

 

Як взяти участь?

Прийом заявок триватиме до 15 вересня 2023 року (включно). Враховуючи значний інтерес, прийом та розгляд заявок буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами: 

  • 25 червня 2023 року (для торгових заходів з 20 серпня 2023 року до 14 лютого 2024 року); 
  • 15 вересня 2023 року (для торгових заходів з 15 лютого 2024 року до 15 серпня 2024 року).

 

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням. Запитання щодо процесу подання заявок надсилайте на пошту Grants@cepukraine.org із зазначенням «RFA-2023-035» у темі електронного листа.

З усіма наявними грантовими можливостями від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» можна ознайомитися за посиланням.

Довідково:

  • Реалізація грантової програми відбувається за підтримки Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес та Українського фонду стартапів.
  • Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь