Громади Житомирської області працюють над стратегіями розвитку

Дата: 04.08.2023 08:59
Кількість переглядів: 136

Фото без описуСтартував проєкт «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей».

Він здійснюється ГО «Ендшпіль» в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

В проєкті беруть участь 11 громад Житомирської області – Гришковецька, Любарська, Малинська, Миропільська, Народицька, Овруцька, Тетерівська, Хорошівська, Червоненська, Черняхівська та Чуднівська.

Підтримка проєкту для кожної громади включає консультативну та методологічну допомогу, в тому числі навчання, обмін досвідом та поширення кращих практик.

Фахівці зі стратегічного планування разом з представниками громад аналізують спроможності та формують дорожні карти, які будуть стратегічними планами розвитку громад на найближчі роки.
Ірина Литвинчук, менеджер проєкту, керівник ГО «Ендшпіль»:

«Уже проведено зустрічі з узгодження графіків та кроків стратегічного планування в громадах. Ми сподіваємось, що за 10 місяців роботи зможемо максимально розкрити потенціал громад, навчимо ефективно використовувати наявні ресурси та планувати бюджети громад відповідно до пріоритетів».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь