Найочікуваніша прем’єра - сильне та життєствердне кіно до Дня Захисників і Захисниць України «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»

Дата: 14.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 224

Найочікуваніша прем’єра - сильне та життєствердне кіно до Дня Захисників і Захисниць України.
Інтелектуальне і чуттєве кіно для юних і дорослих глядачів.

Вовкулаки говорять - і захоплюють кожного своїм магнетизмом: «Бути кращими за самих себе, постійно треба перевершувати самих себе». Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога - це мистецтво професії Воїнів Сил спеціальних операцій. У фільмі увічнені Воїни ССО ЗСУ, які поклали свої життя за Волю і Незалежність України. Безстрашні серця здобувають Перемогу!

Дорогі українці, ваше шанування і любов до Воїнів є в житті і в цьому кіно. Кіно створили жінки для розвитку естетичного і художнього смаку підростаючого покоління і культивування кращих рис української ментальності. Ми спонукаємо зростаючі особистості до активної протидії українофобству, аморальності, сепаратизму. У фільмі нема сцен насилля та жорстокості. Легко і чуттєво, через емоційне сприйняття глядач інформаційно і морально збагачується. Фільм насичений музичними композиціями. У стрічці звучать поезії: Олени Теліги «Сучасникам», вічні рядки Тараса Шевченка, сучасний твір «Рядок з автобіографії» Оксани Забужко у виконанні сестер Тельнюк, щемливі рядки «Два кольори» Дмитра Павличка у виконанні матерів, дружин і дітей Воїнів. Сучасні рядки пісні «Висота» у виконанні військового оркестру формує духовні цінності українського патріота: почуття патріотизму, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, Української Держави, рідної землі, родини, гордості за минуле і сучасне на прикладах героїчної історії українського народу та кращих зразків культурної спадщини.  Унікальні історичні матеріали Голодомору та особистостей Розстріляного Відродження з кінофотофоноархіву ім. Г. С. Пшеничного утверджують в свідомості і почуттях особистості патріотичні цінності, переконання і повагу до культурного та історичного минулого України.

Кожна розповідь Воїна цієї стрічки сприяє набуттю дітьми та молоддю патріотичного досвіду на основі готовності до участі в процесах державотворення, уміння визначати форми та способи своєї участі в життєдіяльності громадянського суспільства. Півтори години кіно витончено і майстерно формують позитивний образ ветеранів АТО і ООС, Захисників України; популяризують військову історію; вшановують національну пам’ять. Цей фільм є захистом українського суспільства від агресивного впливу деструктивної пропаганди, передусім з боку країни окупанта росії.

Фільм "ВОВК.СТРАХУ НЕМА" можна переглянути у м. Житомирі з 28 вересня по 4 жовтня в Спеціалізованому дитячому кінотеатрі "ім. І.Франка" та з 5 жовтня по 11 жовтня в кінотеатрі "Україна" або на сторінці фільму на IMDb https://www.imdb.com/title/tt27786180/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь