Житомирська філія "ГАЗМЕРЕЖІ" оголошує-онлайн конкурс дитячого малюнку

Дата: 30.10.2023 09:35
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Традиційно, нагадуючи про правила безпечного та ощадливого використання газу, газовики проводять онлайн конкурс малюнку для дітей молодших та середніх класів. у компанії стверджують, що пропагування правил безпечного користування газом у побуті залишається актуальним як ніколи, адже часто в потоці інновацій та сучасних рішень, прості правила безпеки забуваються. А це може призвести до непоправних наслідків, тому систематично газорозподільна компанія нагадує про прості заходи, що здатні врятувати здоровʼя та життя.

«Газ людині вірно служить, з обережними він дружить» - так звучить тема онлайн конкурсу. У ньому можуть взяти участь діти віком від 6-ти до 14 років. Малюнки газівники чекають з усіх куточків Житомирської області. Щоб стати учасником конкурсу варто намалювати малюнок із сюжетом, відповідним темі безпечного та ощадливого використання газу у побуті. Робота повинна передати ідею, що газ - це комфорт та затишок, якщо дотримуватися правил безпеки.

Роботи приймаються в електронному вигляді на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в особисті повідомлення сторінки з 23-го жовтня по 22-ге листопада включно. До фото малюнка варто обовʼязково вказати П.І.Б. автора малюнка, вік, клас та школу, де навчається дитина, а також телефонний номер для зворотнього звʼязку.

Важливо, щоб людина, яка надсилає фото малюнка була підписана на сторінку Житомирської філії «Газмережі» аби стежити за перебігом етапів конкурсу.

Технічні вимоги до робіт:

Малюнки подаються на конкурс в А-4 форматі в довільному виконанні (графіка, живопис, виконання олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо). На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу.

Етапи конкурсу:

1-й етап - з 23 жовтня по 14 листопада роботи надсилаються у приватні повідомлення на сторінку Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в соціальній мережі

«Facebook».

2-й етал - 15-16 листопада Комісія визначає фіналістів: 20 кращих робіт серед учасників: по 10 у категорії молодша школа (1-4 кл) та середня школа (5-9 кл).

3-й етап - з 16 по 21 листопада проходить онлайн голосування.

4-й етап - з 22 листопада відбувається оголошення та нагородження переможців.

Призовий фонд - павербанки.

Оперативна інформація про конкурсу на сторінці Житомирської філії «ГАЗМЕРЕЖІ», там можна отримати і «порцію натхнення», а підписники сторінки можуть долучатися до голосування за кращі роботи та бути в курсі усіх новин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь