Стратегічне бачення розвитку Гришковецької селищної територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 29.11.2023 08:20
Кількість переглядів: 441

28 листопада 2023 року в Гришковецькій селищній територіальній громаді в смт. Гришківці о 10 00 відбулося третє засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку громади на період до 2027 року
В засіданні взяли участь члени робочої групи на чолі з головою громади Іреною Лісовою, експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що реалізовується  за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та інші стейкхолдери.
Виходячи з матеріалів дослідження соціально-економічного стану та SWOT-аналізу території, а також думок експертів, науковців, працівників органів місцевого самоврядування, бізнесу та мешканців було сформульовано місію громади і стратегічне бачення розвитку громади.
 Стратегічне бачення відображає унікальність громади. Досягнення закріплених у ньому положень дозволить забезпечити конкурентоспроможність громади у довгостроковій перспективі. Стратегічне бачення відображає оптимістичний погляд на розвиток громади в майбутньому і є визначальним для формування цілей і завдань стратегії розвитку громади в середньо- та довгостроковій перспективі.
Гришковецька громада – край господарів. Територія з розвинутим сільським господарством, потужним природно-ресурсним потенціалом, багатою культурно-історичною спадщиною, відкрита для партнерства та інвестицій. Громада без корупції, діяльність якої спрямована на максимальну відкритість та сприяння розвитку будь-яких форм господарської діяльності. Осередок комфортного, затишного та безпечного проживання та надання якісних послуг.
Розробка Стратегії розвитку громади здійснюється експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненсько, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь