9 грудня 2023 року поблизу с. Мар'янка Донецької області загинув наш земляк КАРПОВ ЯРОСЛАВ ІГОРОВИЧ

Дата: 14.12.2023 16:59
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

КАРПОВ ЯРОСЛАВ ІГОРОВИЧ, 28.06.1992р.н., молодший сержант 1 аеробольного взводу аеромобільного батальйону, мобілізований 09.02.2023 року,  загинув в Донецькій області поблизу с. Мар'янка 9 грудня 2023 року.

КАРПОВ ЯРОСЛАВ-  житель нашої громади, с.РЕЯ, до 2017 року, пізніше одружився і жив у Чернівецькій області, звідки і був призваний на війну. Сміливий, мужній,  Герой загинув,захищаючи Україну, самовіддано даючи відсіч агресору – росії. Він був прикладом для інших, він, як ніхто, умів підтримати бойових друзів, гідно і міцно тримав стрій Захисників. 

Сьогодні о 12.00 у смт БЕРЕГОМЕТ  Вижницького району  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  області попрощалися з Героєм, нашим земляком КАРПОВИМ ЯРОСЛАВОМ  ІГОРОВИЧЕМ, здригнеться від жалю і туги Україна, і відгомін суму пройде нашою Гришковецькою громадою аж у с.РЕЯ, до батьківської землі Героя, до родини і друзів.

Вічна слава Герою, найщиріші співчуття родині, нехай свічка пам'яті ніколи не згасне у наших серцях, бо вдячність Героям - навіки.

ПОМ'ЯНІМО І ВКЛОНІМОСЯ КАРПОВУ ЯРОСЛАВУ  ІГОРОВИЧУ,  нашому земляку, нашій гордості і нашому Захиснику. МОЛИТВА І ВДЯЧНІСТЬ від нас лине туди, на Чернівецьку землю, де Героя знали і поважали, де він знайде свій вічний спочинок під жовто-блакитним прапором як Захисник України.
Слава Україні! Слава Герою!
Не забудемо, не пробачимо....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь