Пам'ятний знак «26 АРТИЛЕРІЙСЬКА БРИГАДА», посмертно, Герою – Захиснику ПАВЛЮКУ Віктору Станіславовичу, прибув на батьківщину – у с. Половецьке Гришковецької територіальної громади

Дата: 18.12.2023 08:21
Кількість переглядів: 272

У актовій залі місцевого ліцею вшанували пам'ять Віктора Станіславовича ПАВЛЮКА. Прекрасної людини, батька, чоловіка, друга. Згадували про щирий і веселий темперамент Віктора, його працелюбність,  захоплення життям,  уміння дружити і жартувати.
Плакали дружина Тетяна, син Віталій, не стримував емоцій зал. Ніколи не буде прощення росії за цю страшну агресію, за пролиту кров, за написані  кров'ю і сльозами сторінки Книги Пам'яті України.
Вручення нагороди Герою - це свідчення того, що ПАВЛЮК Віктор Станіславович навіки у команді 26-ої артилерійської бригади.
Син Віталій отримав батькову  нагороду під  щирі слова: «Ми впевнені, що ти будеш сміливим, як батько, бо він віддав найдорожче - життя, захищаючи усіх. Там нелегко, але він не злякався, він - герой. Памятай: ми завжди будемо поруч, ти - не один». 
А ще військові вкотре нагадали, що їх сили там, на полі битви, збільшуються, якщо вони знають, що ми працюємо тут разом на добро, що ми спільно з ними думаємо і підтримуємо, що ми чекаємо їх з перемогою.

Слава Україні! Вічна пам'ять і слава Герою! Нехай наша вдячність родині Героя допоможе подолати важкий час і дочекатись Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь