Культурно-просвітницький простір “Чайковський Space” - вдалий проєкт нашої Гришковецькоі громади

Дата: 22.01.2024 10:23
Кількість переглядів: 353

Це наша гордість і перлина, яка не залишила байдужим жодного з багаточисельних відвідувачів.

 

Імпозантна і колоритна постать загадкового і водночас надзвичайно відомого в Україні і у світі Михайла Чайковського сама собою уже викликає здивування, захоплення і інтерес.

 

Недарма добираються відвідувачі поодинці і цілими групами на дивовижне побачення у його маєток, щоб відчути дух і атмосферу того часу, пройтись стежками і алеями, якими ходили члени родини і сам Михайло.

 

Особливо набула садиба популярності після вдалого старту Проєкту «Чайковський Space», що допомагають реалізовувати команди, з якими у Гришковецькоі громади завʼязались дружні партнерські стосунки: Експертно-консультаційний центр з розвитку громад і територій у партнерстві з Товариством Українських Свідомих Активістів - ТУСА та Мріємо і діємо в межах програми USAID, що впроваджується IREX.

 

Ось і зараз, у маєтку зібралась молода команда перспективних науковців з Києва, щоб вивчати, рекламувати, і обов’язково - допомогти перетворити садибу у справжній сучасний історико-культурний простір.

 

Коштів потрібно немало, але головне і найвагоміше уже - команда зацікавлених однодумців здатних навіть цього воєнного часу берегти і розвивати нашу історичну ідентичність і культуру.

 

Успіхів молодим ентузіастам-дослідникам!

Щира подяка спонсорам!!! Низький уклін всім, хто працював, працює і буде працювати над реалізацією цього чудового проєкту!

Запрошуємо всіх до дружної гостини в маєтку Чайковського!

 

Перемагають ті, хто сильні духом.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь