Квест «Таємниці Гальчина»

Дата: 18.03.2024 10:01
Кількість переглядів: 519

Ніхто не знає, які завдання чекають на команди місцевої молоді «Гальчинецький спадок» та вихованців Бердичівської спеціальної школи Житомирської обласної ради «Гришковецькі козаки», але всі в очікуванні пригод.

На меті квесту було зануритися в історію життя Михайла Чайковського та поглибити свої екологічні знання задля збереження рідної землі.

Цікаво, якими ж були завдання?

Відновлювали історію про життя Михайла Чайковського, читали його спогади про Гальчин, у етносвітлиці пригадали українські прислів’я та приказки, біля родинної купальні складали план з очищення водойми, у справжньому невеличкому підземеллі вгадували способи консервування, які використовували у ХІХ столітті, а ще вчилися сортувати сміття та оберігати природу.

І ще на подвір’ї нашого маєтку з’явилися дві сосни, які посадили команди на згадку про цей день. Тож, через декілька років, можна буде поніжитися в затінку.

Спитаєте, хто ж виграв? А перемогла - дружба! На завершення всі учасники квесту зробили собі на згадку листівки з логотипом Культурно-просвітницького простору «Чайковський Space» та отримали ексклюзивну чашку.

Дуже приємно, що команда «Гришковецькі козаки» приїхали до нас з подарунками – вони привезли чимало експонатів для поповнення етнографічної світлиці. Щиро дякуємо вихованцям та педагогічному колективу Бердичівська спеціальна школа Житомирської обласної ради за внесок у нашу спільну справу збереження історії рідного краю.

Квест «Таємниці Гальчина» реалізовано в рамках проєкту “Чайковський Space” за співпраці з Центром розвитку громад і територій, МГО «ТУСА» та Гришковецькою громадою в межах програми USAID Мріємо та діємо, що впроваджується IREX.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за тихий день!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь