Всеукраїнською Асоціацією об'єднаних територіальних громад в партнерстві з Boosters consulting group та Palladium group проведено Форум відновлення

Дата: 08.04.2024 09:27
Кількість переглядів: 525

Всеукраїнською Асоціацією об'єднаних територіальних громад в партнерстві з Boosters consulting group та Palladium group проведено Форум відновлення на тему: «Стабілізаційні проєкти для територіальних громад в питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії».

Захід відбувся за участі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представників посольств та представників програм міжнародної технічної допомоги.

Обговорено найкращі практики та стратегії відновлення територій на рівні громад, визначено проблемні питання, пріоритети для розвитку в громадах та необхідні стабілізаційні заходи.

Форум обʼєднав представників окупованих, деокупованих, та громад, що зазнали значних руйнувань ворогом; громад, наближених до лінії розмежування та областей прифронтової зони; та тилових громад, які приймають виклики приймаючих територій.

Представники громад ділилися досвідом протистояння окупантам, викликами, зумовленими війною, щоденними проблемними питаннями та планами.

Щиро дякуємо організаторам за чудовий захід!

Окрема подяка британським друзям за постійну підтримку, віру та допомогу в такий нелегкий час для громад та країни в цілому.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь