Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ліцей гостинно відчинив двері для міжнародної громадської організації «Надія - людям» м. Рівне, координатор - Кукса Любов Григорівна. Міжнародна організація подарувала нам унікальну можливість побачити репродукції картин всесвітньо відомих художників на біблійну тематику. Це був особливий момент, коли мистецтво торкнулося серця кожного з нас.Усі присутні з цікавістю та глибоким трепетом слухали захопливу розповідь екскурсовода Руслани Анатоліївни Ковальчук. Вона знайомила із подіями з життя Ісуса, втіленими на полотнах, і відкривала справжню силу мистецтва, яке пробуджує думки та почуття. Особливе захоплення викликала картина Гарі Андерсена «Ісус стукає у вікна ООН»(1962 р.), яка, здається, проникала у саме серце та змушувала замислитися про важливі життєві цінності. Дякуємо Сльозі Аркадію Валерійовичу за щедрий подарунок – християнську літературу для кожного учня, яка допоможе ще більше пізнати духовний світ.

Ця зустріч подарувала не тільки знання, а й справжнє натхнення, яке зігріватиме душі ще довго.  Щира вдячність членам ГО «Надія - людям» за можливість торкнутися високого мистецтва, яке так близьке нашому серцю.