Фото без опису

Важко сприймати думку про те, що вулицями вашого села уже ніколи не проходитимуть ті, хто вчора йшов поруч, вітався, працював, жив, планував.

Але війна знищила плани на життя цілих сімей, припинила життєвий шлях стількох наших Захисників. Ніколи не буде прощення агресору росії за ці злочини і вбивства.

14 жовтня 2024 року ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ житель села ПОЛОВЕЦЬКЕ - КРИЖАНІВСЬКИЙ ЮЗЕФ МИХАЙЛОВИЧ, 1966 року народження. На щиті повернувся наш односельчанин, батько двох синів. Він завжди був працьовитий, надзвичайно старанний і дбайливий.

Війна змінила плани на життя - він зі зброєю в руках став на захист нашого з вами мирного майбутнього. Рвучкий і рішучий, звик виконувати роботу чітко і до кінця, він так і воював - сміливо і впевнено тримав зброю.

Сьогодні у ЗАХИСНИКА залишилась мама, яка так і не дочекалась сина, рідні, які уже ніколи не побачать Юзефа Михайловича, але все життя пишатимуться тим, що він ГЕРОЙ, він захищав і їх, і усіх нас у важку годину воєнного лихоліття.

Побратими прийняли ВОЇНА, до святого небесного війська.

Низький уклін КРИЖАНІВСЬКОМУ Юзефу Михайловичу за подвиг, за захист.

Вічна памʼять ГЕРОЮ.

Нехай кожен з нас ще раз подумки подякує тим, хто захищає ціною власних життів. Вся Гришковецька громада, жителі Половецького та Семенівки, де народився Герой, у скорботі. Вічна памʼять…..

Про дату поховання повідомимо пізніше.