Кожна учасниця представила свою фірмову страву з гарбуза — тістечка з гарбузовим кремом, гарбузові сінабони, гарбузовий джем і мармелад, гарбузова каша, тушкована картопля з гарбузом, гарбузовий хліб, желе з гарбуза, млинці з гарбузовим ровідлом, цукати з гарбуза, запіканка з гарбуза.

А відвідувачі стали справжніми дегустаторами — куштували, обговорювали, ділилися враженнями та голосували за найсмачнішу страву.

Бібліотека цього дня наповнилася не лише ароматом страв, а й теплом і гарним настроєм.

Адже бібліотека — це не тільки книги, це місце, де живе спільнота, традиції й натхнення.

Дякуємо всім, хто долучився до цього смачного дійства!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису