День Гідності  і Свободи

День Гідності і Свободи

У День гідності і свободи на базі Рейської ЗОШ  відбувся чудовий фестиваль дитячої творчості "Симфонія талантів у дитячих долоньках". Діти - наш найдорожчий скарб. Сьогоднішнє свято - свято яскравих фарб, усмішок, тепла, щирості. Майбутнє України саме у цих дитячих долоньках!

Зустріч голів ОТГ Житомирщини

Зустріч голів ОТГ Житомирщини

14 листопада у Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe відбулась зустріч голів ОТГ Житомирщини. Говорили про роботу Асоціації ОТГ, формування безпекового простору в громадах та проєкт "Поліцейський офіцер громади", впровадження реформи децентралізації та формування Стратегій розвитку громад.

Привітання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Привітання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! З нагоди професійного свята прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання! Бажаємо вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив та нових культурних проектів! 

Колегія відділу освіти, молоді та спорту

Колегія відділу освіти, молоді та спорту

На базі Половецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася розширена колегія відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, на яку були запрошені директори ЗЗСО та заступники директорів з НВР, учителі других класів, директори та вихователі ЗДО.